Steluța cu povești

Și în acest an campania “Crăciun de poveste pentru toți copiii” s-a derulat cu succes în localitate! Sutele de cadouri au ajuns la copiii chitileni care aveau cea mai mare nevoie de o bucurie în plus. Fiecare zâmbet de pe chipul lor ne-a arătat din nou că gesturile simple aduc fericire.

Școala nr 1 Rudeni a fost primul popas al “Steluței cu povești”, al doilea popas a fost Scoala Ion Olteanu iar al treilea popas – Grădinița și Școala “Eleonora Iliescu”. Peste tot am fost așteptați cu nerăbdare și întâmpinați cu bucurie, în aceeași atmosferă de sărbătoare, colinde, copii fericiți și multe zâmbete.

Copiii au primit jucării, dulciuri, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, rechizite donate de locuitorii orașului Chitila cu suflet mare și împachetate pe parcursul mai multor zile în cutii de pantofi de către spiriduși. Căci, nu-i așa?, un cadou nu se oferă oricum, ci frumos ambalat!

Mulțumim întregii echipe care în prag de Sărbătoare, a adus un strop de magie celor care cred încă în miracolul Crăciunului.