Steluța cu Povești

“Crăciun de poveste pentru toți copiii” este campania Sărbătorilor de iarnă care se desfășoară în perioada noiembrie-22 decembrie cu scopul de a strânge și a oferi daruri de Crăciun copiilor la care Moșu’ ajunge mai greu.

Pentru al patrulea an consecutiv, “Steluța cu Povești” reunește organizatii si asociatii din Chitila, școala și comunitatea. Vă mai amintiți de ea? Este prietena copiilor!Este veselă, prietenoasă, generoasă și își dorește să aducă zâmbete pe chipul copiilor și steluțe de fericire în ochii lor! 
Ajutoarele” SteluțeiCuPovești” sunt: Media10, AfterschoolChitila, Fundația Prețuiește Clipa, Fundatia Pro Chitila, Asociatia Acuma, Primaria Chitila, Sgrafitto, Școala Gimnazială “Prof Ion Visoiu”, Biserica Ortodoxa “Sf Ioan Botezatorul”.

Ca si in ultimii patru ani,doamna directoare Ștefania Duminică este parte a proiectului,iar anul acesta, ni s-a alăturat și PaulaRusu- jurnalist și realizator TV.

Ne dorim ca fiecare copil mai putin norocos din Chitila si Rudeni sa primeasca in dar, in apropierea Craciunului, o jucarie, o hainuta noua si dulciuri. 

Vă invităm să ne fiți alături in perioada urmatoare, donând dulciuri, rechizite, jucării sau hăinuțe noi, ce vor fi dăruite, intr-o cutie colorată, școlarilor si preșcolarilor din Chitila! 

Deasemeni, puteti veni sa pregatim cutiile impreuna, sau sa le distribuiti alaturi de noi in perioada 18-22 Decembrie.

Orice donatie este binevenita si va aduce zambete de bucurie pe chipul copiilor.