CARAVANA DISTACŢIEI

Sub sloganul CARAVANA DISTACŢIEI, în data de 1 August, Fundaţia Pro Chitila a organizat în Parcul Regina Maria, din oraşul Chitila, diverse activităţi pentru şi cu copiii.

Activităţile propuse au fost gandite astfel, încât copiii să îmbine mişcarea cu activităţile instructive şi de divertisment, distracţia cu joaca şi să rămână cu amintiri frumoase din vacanţa de vară. De asemenea a fost organizat un atelier de creaţie vestimentară şi un atelier de pictură, precum şi jocuri interactive pentru copii.

La aceste activităţi s-au putut înscrie copii cu vârsta între 3 şi 18 ani, care și-au putut testa creativitatea, pictând pe diverse materiale sau făcând design vestimentar.

De-a v-ati ascunselea”, “Jocul de-a prinselea”, “Vânătorii și rațele”,“Șotronul”,etc.  sunt jocuri simple, la îndemana oricui, aceste jocuri dezvoltă multe abilități la copii: precizie, atenție, viteza, îndemânare și, foarte important, îi ajută să socializeze, îi învață munca în echipă.

Încă nu e prea târziu să-i învățăm jocurile în aer liber, și nu numai, prin intermediul cărora copiii interacționează, jocuri pe care noi le îndrăgeam.