Craciun de poveste

PENTRU COPIII FĂRĂ POVEȘTI

În luna decembrie a acestui an, Fundația Pro Chitila, alături de partenerii săi, Fundația Prețuiește Clipa, Asociația Sgrafitto, Media 10 After School, Asociația Acuma și Școala Generală “Profesor Ion Vișoiu” a desfășurat campania “Craciun de poveste,pentru copiii fără povești”, sub sloganul Steluța cu povești.
Crăciunul este, probabil, sărbătoarea preferată a majorității persoanelor. Este momentul în care oamenii își petrec timpul alături de cei dragi, primesc și împart cadouri. “Craciun de poveste,pentru copiii fara povesti” își propune să copiilor puțină fericire, pe care, cu siguranță, o merită din plin.

Această campanie s-a adresat unui număr de peste 490 de copii cu o situație materială precară, din gradinițele și școlile de pe raza orașului Chitila.

Oricine a dorit să dea o mână de ajutor lui Moș Crăciun a împachetat în cutii de pantofi hăinuțe, dulciuri, cărți, pentru copiii care, altfel, nu ar fi primit niciun dar de sărbători.

Campania se va finaliza în data de 18 decembrie cu un spectacol oferit micuților de Ansamblul Dorulețul condus de către dl. profesor Gheorghe Georgescu, la Casa de Cultură Tudor Arghezi.

La eveniment, vor participa toți sponsorii programului, cărora le mulțumim pe această cale, precum și reprezentanți ai comunității locale.