Contract directionare 20 % din impozitul pe profit

 

DESCARCA CONTRACTUL

 

Contract directionare 20 % din impozitul pe profit

 

Direcționează 20% din impozitul pe profit!

Fundatia Pro Chitila a luat naștere din dorința de a contribui la dezvoltarea comunității locale, dar și naționale ,prin sprijinirea și promovarea excelenței în educație, prin dezvoltarea, coordonarea și implementarea unori serii de programe și proiecte in domeniile educatiei, sanatatii, protectiei mediului, sportului si al dezvoltarii sociale, precum si prin promovarea valorilor culturii romanesti.
Fundația Pro Chitila s-a înființat în ianuarie 2015, însă ne putem lăuda că activitatea pe care a desfășurat-o este foarte bogată și cu impact la nivel local, județean și național.
Printre proiectele fundației, s-au remarcat Festivalul de film în aer liber, Chitila Film Fest (singurul festival de film în aer liber din județ), tabăra de pictură Chitila Summer Art, Caravana Distracției, Săptămâna Europeană a Sportului, Move Week ,activitățile umanitare, activitățile de ecologizare și multe altele.
Grupul tintă al activităților fundației este reprezentat de membrii comunității locale, județene și naționale.

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Fundația Pro Chitila, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2020, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

» Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

» Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Fundația Pro Chitila, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.
Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit. Ne puteți contacta la: fundația_pro_chitila@yahoo.com și la telefoanele 0735 68 48 20/ 0733 84 04 51.

*Natalia Rotaru*