Proiectul

Aleea Toamnei

Adaugat: 25 - Nov - 2020

Cine suntem

Fundatia PRO CHITILA este o organizatie non-profit, apolitica, non guvernamentala, infiintata in ianuarie 2015.

Cum ne poti ajuta

Alegeți să redirecționați 3.5% din impozitul aferent anului către Fundatia Pro Chitila pentru sustinerea activitatilor.

Devino Voluntar

Ne poți ajuta ca voluntar, poți să le vorbești prietenilor tăi despre proiect și să-i implici in activitatile organizate.

Proiectul Aleea Toamnei

Pe parcursul lunii noiembrie 2020, Grădinița ,, Voinicel” și Fundația Pro Chitila au implementat proiectul ,, ALEEA TOAMNEI”, proiect ce are drept scop dezvoltarea competențelor artistice ale micilor preșcolari, chiar și în perioada în care activitățile s-au mutat în sistem online.

Creative și dornice de a realiza lucruri minunate împreună cu micuții din grupele pe care le coordonează, cele 23 de doamne educatoare au mobilizat copiii, creând astfel elementele unei alei de poveste, făurită, parcă, de Zâna Toamnă.
Cei mici au colorat, au decupat, au lipit și au asamblat, și-au pus la încercare imaginația, iar la final, au trimis îndrumătorilor produsele obținute, pentru a întregi lucrarea colectivă.
Le mulțumim părinților care au susținut proiectul nostru și care au făcut posibil ca holurile celor două structuri ale grădiniței să devină alei de culoare și de creativitate.
Împreună putem realiza lucruri minunate!