STELUȚA CU POVEȘTI 2020

Și în acest an, Fundația Pro Chitila, Primăria Orașului Chitila, Fundația Prețuiește Clipa, Media 10 Afterschool și Școala Gimnazială ,, Profesor Ion Vișoiu” și-au asumat rolul de ajutoare de nădejde ale lui Moș Crăciun și au implementat, la nivelul comunității locale, pentru al cincilea an consecutiv, proiectul social STELUȚA CU POVEȘTI. Campania a devenit deja o tradiție în
orașul nostru, reușind să atragă parteneri noi, dornici să ofere ajutor celor pentru care soarta nu a fost foarte darnică.
Astfel, peste 400 de pachete pentru copii ce conțin hăinuțe noi, jucării, rechizite și dulciuri și 100 de pachete cu alimente și haine pentru familiile aflate în dificultate au fost distribuite de către voluntarii celor două fundații înainte de Crăciun, aducând momente de bucurie în casele oamenilor.
Le mulțumim din suflet voluntarilor Fundației Pro Chitila, voluntarilor Fundației Prețuiește Clipa, Primăriei Orașului Chitila, trupei de teatru Arthesium, lui Andrei Milotin și prietenilor săi, lui Nicu Voicu- Aprozarul Gospodarilor, Asociației Hands Across Romania, Revistei Burda, Academiei Faptelor Bune și nu în ultimul rând, chitilenilor inimoși care au pus suflet în această campanie..

Împreună suntem o echipă puternică și minunată!