Chitila Summer Art

,,7 culori, 7 pictori”- ediția a șasea a proiectului Chitila Summer Art!

 
 
În perioada 26-31 iulie 2021, Fundația Pro Chitila, în colaborare cu Primăria Orașului Chitila și Asociația SGraffito organizează, la fel ca în fiecare vară, Tabăra de Pictură în aer liber ,,Chitila Summer Art”.
 
Artiștii plastici invitați vor lucra timp de 6 zile în plein-air, fiecare dintre ei alegându-și o formă de exprimare personală în domeniul artelor vizuale, pentru a evidenția, astfel, eul creator.
 
Tema acestei ediții o reprezintă cele șapte culori care îi provoacă pe pictori să își lase liberă imaginația și să ne surprindă cu compoziții contemporane de înaltă calitate.
 
Cornelia Gherlan, Emilia Marinescu,Marinella Dumitrescu, Simona Pascale, Gheorghe Coman, Florin Mihai, Laurentiu Midvichi sunt absolvenți ai Universității de Artă și membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România, profesioniști care s-au remarcat, de-a lungul timpului, prin distincțiile și premiile obținute la concursurile de profil, prin participările la tabere de creație naționale și internaționale, dar și prin expozițiile personale extrem de apreciate de publicul larg.
 
Natură, artă și culoare în săptămâna 26-31 iulie!
 
Vă așteptăm cu drag în Parcul Dendrologic din orașul nostru, locul de desfășurare a evenimentului, între orele 14:00 și 19:00!