Vernisaj Chitila Summer Art- ediția a șasea

Vernisaj Chitila Summer Art- ediția a șasea

Și anul acesta, Tabăra de Pictură în aer liber ,,Chitila Summer Art” a fost primită de comunitatea din Chitila cu mult entuziasm. Săptămâna 26-31 iulie 2021 a fost o săptămână care s-a aflat sub semnul creativității, cei șapte artiști plastici invitați reușind să ne surprindă cu compoziții contemporane de înaltă calitate.

Tema a fost inspirațională- Șapte culori, șapte pictori- temă ce a condus spre o evidențiere profundă a formelor personale de exprimare artistică a fiecărui pictor implicat în proiect.

La vernisajul organizat pe 31 iulie, la final de eveniment, au fost prezentate lucrările realizate pe parcursul taberei, lucrări care au fost apreciate de către toți cei prezenți la eveniment: doamna Alexandrina Niță, directorul Direcției Județene pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Ilfov, reprezentanți ai autorităților publice locale, voluntari ai Fundației Pro Chitila, dar și membri ai comunității noastre, iubitori de artă și de frumos.

Le mulțumim tuturor celor implicați – artiștilor, voluntarilor și partenerilor noștri care au făcut posibilă realizarea  aceastei tabere- Primăria Chitila și Asociația SGrafitto! Mulțumim, Global Vision, sponsorul nostru de anul acesta!

Credem că asemenea evenimente au puterea de a schimba în bine comunitățile și de a inspira generațiile viitoare să aprecieze și să își cultive pasiunea pentru artă și educație.